Flag Відділ освіти Маньківської районної державної адміністрації
Меню сайта

Форма входу

Пошук

Наш Район

Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Час

Архів записів

Погода
Маньківка 

Статистика
интернет статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інтернет ресурси

Міністерстві освіти і науки України
Головне управління освіти і науки Черкаської ОДА
Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників
Кабінет інформатики №37
Маньківська районна рада
Маньківська райдержадміністрація

Вітаю Вас, Гость · RSS 16.04.2024, 16:32

Головна » 2010 » Січень » 25 » Заслужений учитель України - Лиса Світлана Олександрівна
16:20
Заслужений учитель України - Лиса Світлана Олександрівна

nullЛиса Світлана Олександрівна , учитель – методист англійської мови Маньківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія» Маньківської районної ради Черкаської області, заслужений учитель України

Життя, кажуть, прожити - не поле перейти. І ним ще довго йти цій красивій жінці, завжди усміхненій, щирій, лагідній. Вона - незвичайна людина із якоюсь внутрішньою харизмою, яка робить її легкою у розмові з людьми. Від неї йде позитивна енергетика, струменить добро і віра в щастя для кожного, хто знаходиться поруч. Лиса Світлана Олександрівна - учителька англійської мови Маньківського навчально - виховного комплексу „Загальноосвітня школа І - III ступенів - гімназія" Маньківської районної ради Черкаської області. Про неї можна говорити довго, але найбільше приваблює її врівноважений, спокійний характер, уміння знайти отой баланс, котрий не порушує гармонії як на роботі, так і в побуті. З колегами у Світлани Олександрівни - повне взаєморозуміння. їй ніколи не сидиться, вона вся у справах, клопотах: то урок треба відкритий дати, то провести виховну годину, то підготувати учнів до олімпіади, то допомогти своїм одинадцятикласникам із сценарієм вечора відпочинку, то відвідати батьків, то зготувати улюблену страву коханому чоловікові і милій донечці - красуні.

Багато захоплень вона має. Приємно слухати пісні у виконанні Світлани Олександрівни, які вона виконує не тільки рідною мовою, а й англійською та французькою. А ще Світлана Олександрівна - гарна господиня. Усе, що зроблено у хаті, в дворі, - плід її уяви, праці, натхнення. Дивують прохожих, та й не тільки їх, найвишуканіші квіти біля її будинку, які спочатку вона висіває в теплицю ранньою весною, а потім висаджує на клумби. Любить і городні рослини, дбайливо вирощує їх теж у теплиці, а потім висаджує на грядках, ділиться розсадою квітів, овочів із сусідами та колегами. Ще й переживає, щоб рослини потрапили в турботливі руки.
Як справжня українка, вміє гарно зустрічати і пригощати гостей власноруч приготовленими стравами та випічками. А яких тільки рецептів не записано в її записнику: як зварити, спекти, засолити, замаринувати, засмажити... І ще одне незвичайне захоплення має ця жінка - вудити рибу. Любить також подорожувати разом із сім'єю влітку під час відпустки. Захоплюється в'язанням. То ж не дивно, що скільки красивих речей серед одягу усіх членів родини сплетено її руками.
Не можна не згадати про її досягнення як педагога. Чотирнадцять учнів Світлани Олександрівни - переможці районних олімпіад з англійської мови, а Руденко Роман посів третє місце в обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з дослідницьких робіт МАН. її вихованці - активні учасники міжнародного проекту за програмою FLEХ.

Сама Світлана Олександрівна - переможець районних конкурсів „Учитель року - 2003", „Класний керівник - 2004", лауреат обласної виставки „Освіта Черкащини -2007", має публікації у фахових виданнях. У цьому році стала переможцем Всеукраїнського конкурсу „Учитель року - 2009" у номінації «англійська мова».

 21 травня 2009 року на базі Маньківської гімназії, де працює Світлана Олександрівна, проведено Всеукраїнський науково-практичний семінар методистів іноземних мов «Підвищення професійної майстерності вчителів іноземних мов шляхом запровадження високих стандартів навчання в загальноосвітніх навчальних закладах Черкаської області».
 Тісно співпрацює з носіями англійської мови, волонтерами Корпусу Миру. З грудня 2009 року в школі працює вже третій волонтер Джулія. 
Тож побажаємо цьому педагогу нових успіхів і злетів.

Переглядів: 978 | Додав: Toltec | Рейтинг: 0.0/0
На початок
© Toltec 2024
Безкоштовний хостинг uCoz