Flag Відділ освіти Маньківської районної державної адміністрації
Меню сайта

Форма входу

Пошук

Наш Район

Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Час

Архів записів

Погода
Маньківка 

Статистика
интернет статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інтернет ресурси

Міністерстві освіти і науки України
Головне управління освіти і науки Черкаської ОДА
Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників
Кабінет інформатики №37
Маньківська районна рада
Маньківська райдержадміністрація

Вітаю Вас, Гость · RSS 26.04.2024, 03:23

Головна » 2010 » Березень » 25 » Відбулося чергове засідання колегії відділу освіти Маньківської райдержадміністрації.
14:58
Відбулося чергове засідання колегії відділу освіти Маньківської райдержадміністрації.

 

 24 березня 2010 року у приміщенні Маньківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» відбулося чергове засідання колегії відділу освіти Маньківської райдержадміністрації.

На колегії розглядалися такі питання:
1. Про результати державної атестації Рогівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
2. Стан викладання та рівень навчальних досягнень учнів з української мови та літератури в школах району.
3. Про показники розвитку психологічної служби системи освіти району.

По першому питанню виступив методист районного методичного кабінету Непота Валерій Михайлович, який зачитав довідку «Про результати державної атестації Рогівської ЗОШ І-ІІІ ступенів». Детально він зупинився на висвітленні позитивних і негативних сторін роботи адміністрації та педагогічного колективу школи.

До обговорення був запрошений директор Рогівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Глухов Сергій Олексійович.

 Про стан викладання та рівень навчальних досягнень учнів з української мови та літератури в школах району доповідала методист районного методичного кабінету Буханець Віра Дмитрівна. Методист детально проаналізувала роботу з даного питання у кожній школі нашого району. Внесла конкретні зауваження і пропозиції. На прохання більшості директорів шкіл району дана доповідна записка буде надрукована у наступному інформаційному бюлетені «Орієнтир».
 


По даному питанню до виступу була запрошена заступник з навчально-виховної роботи Маньківського навчально-виховного комплексу «ЗОШ – гімназія» Демченко Людмила Михайлівна, яка розповіла про досягнення учнів школи та гімназії. Поділилася своїми невдачами та здобутками, а також провела аналіз зовнішнього незалежного оцінювання з даного предмету за три попередні роки.

Також для обговорення даного питання до виступу була запрошена директор Кищенецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Коваль Світлана Іванівна.

По третьому питанню слово було надано методисту районного методичного кабінету Монько Вікторії Володимирівні, яка детально проаналізувала роботу психологічної служби системи освіти району. 

До виступу був запрошений директор Вікторівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Омельчук Вадим Анатолійович, який розповів, як працює психологічна служба у його школі.

Проекти рішень по даних питаннях із деякими змінами були схвалені одноголосно. (Дані рішення будуть надіслані на школи району).

 По завершенню колегії відбулося відкриття районної виставки «Освіта Маньківщини», на якій були представлені найкращі роботи педагогічних працівників району.


 

 

 

Переглядів: 1001 | Додав: Toltec | Рейтинг: 0.0/0
На початок
© Toltec 2024
Безкоштовний хостинг uCoz